1 грудня 2021 р.

4 грудня – Всесвітній День замовлення подарунків та написання листів Діду Морозу (або Санта Клаусу, або Святому Миколаю)


Друже, чи бажаєш ти отримати подаруночок від Діда Мороза до Новорічного свята? Якщо так, тоді мерщій пиши цьому доброму чарівникові лист. Чому б не зробити це 4 грудня, у День замовлень подарунків Діду Морозу?)

Перші листи до Діда Мороза починають надходити ще на початку листопада, але саме 4 грудня в багатьох країнах світу поштамти починають надавати послуги по відправці листів Діду Морозу, або відкриваються спеціальні поштові установи.

Ти можеш написати всім відомому Санта-Клаусу до Фінляндії на адресу: Santa Claus, Arctic Circle, Rovaniemi, Finland, 96930.

В Україні створений маєток Святого Миколая: с. Пістинь, Косівський р-н, Івано-Франківська обл., 78633. Тут отримує листи й сам Дід Мороз.

Новий рік – чудове свято, що робить нас, дорослих і серйозних, знову дітьми. Ми чекаємо і готуємося до цього помахом чарівної палички, а ще загадуємо найпотаємніші бажання. Як в дитинстві. Від усього серця. З вірою в диво. Приєднуйся і ти до цієї дійсно чудової новорічної традиції – напиши лист Діду Морозу.

Немає коментарів:

Дописати коментар