18 березня 2020 р.

До уваги наших користувачів!



З метою попередження розповсюдження #коронавірусної_інфекції_Covid-19 та згідно статей 29 та 30 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, Постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11 березня 2020 року, наказу начальника Управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради від 12 березня 2020 року та наказу директора Централізованої системи публічних бібліотек м.Краматорська № 33/9 від 17 березня 2020 року, а також рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України
#Дитяча_центральна_бібліотека_імені_Пушкіна повністю призупиняє обслуговування своїх користувачів на період з 18 березня до 3 квітня 2020 року включно.


Просимо віднестися до цього рішення з розумінням, адже ми піклуємося про ваше здоров’я та збереження чистоти книжкового фонду.
Натомість, наші користувачі можуть розраховувати на дистанційне обслуговування засобами телекомунікації та електронної доставки документів. Будь ласка, використовуйте в цей період інтерактивний чат на нашому вебсайті - http://www.book-house.org/ та Skype-зв’язок, наша адреса в Skype – book-house1.

Щоб упередити поширення коронавірусу, закликаємо вас дотримуватися карантинних заходів і правил особистої гігієни. Будьте здорові!
#Дитяча_центральна_бібліотека_імені_Пушкіна

Немає коментарів:

Дописати коментар