19 травня 2021 р.

 Міжнародний день віртуальних помічників

21 травня проводиться Міжнародний день віртуальних помічників. Віртуальний помічник - це програма, яка може зрозуміти голосові команди та виконувати завдання для користувача. Віртуальні помічники доступні на більшості смартфонів і планшетів, традиційних комп’ютерах.

Віртуальні помічники можуть робити все, починаючи від відповідей на запитання, розказувати жарти, грати музику та керувати предметами у твоєму домі, такими як світло, термостат, дверні замки та розумні домашні пристрої. Вони можуть реагувати на всілякі голосові команди, надсилати текстові повідомлення, здійснювати телефонні дзвінки, налаштовувати нагадування; все, що ти робиш на своєму телефоні, ймовірно, можеш попросити свого віртуального помічника зробити для тебе. Віртуальні помічники можуть навчитися з часом та ознайомитись із твоїми звичками та уподобаннями, тому вони завжди стають розумнішими.

Потужність цифрових помічників буде тільки зростати, і неминуче ти скористаєшся одним із цих помічників рано чи пізно (якщо цього ще не зробив).

Немає коментарів:

Дописати коментар