28 жовтня 2019 р.


Білл Гейтс - людина, яка змінила світ


28 жовтня 1955 народився засновник компанії Microsoft Білл Гейтс. Заробивши мільярди на програмному забезпеченні, Гейтс, проте, вважає, що комп’ютер не вирішує серйозних проблем людини: самотності, пошуку і отримання любові, здоров’я і т.п.
11 правил Білла Гейтса для підлітків.
Правило 1.
Життя несправедливе - звикнете до цього!
Правило 2.
Світу начхати на вашу самооцінку. Життя буде вимагати від Вас закінчити справу ДО того, як Ви відчуєте себе впевнено .
Правило 3.
Ви не отримуватиме 60 000 $ в рік відразу після школи. Ви не станете віце-президентом компанії з супутниковим телефоном у машині, перш ніж Ви заробите на них.
Правило 4.
Ви вважаєте, що учитель занадто вимогливий? Почекайте, коли станете начальником Ви.
Правило 5.
Подавати гамбургери не нижче вашого гідності. Ваші дідусі і бабусі використовували інше слово для роздачі котлет - вони називали це Можливістю .
Правило 6.
Якщо Ви сіли в калюжу, це не вина ваших батьків, не хничьте, вчіться на помилках
Правило 7.
До вашого народження ваші батьки не були такими нудними, як зараз. Вони стали ними, оплачуючи Ваші рахунки, стираючи ваш одяг, і вислуховуючи ваші міркування про себе коханого. Тому перш, ніж почнете рятувати світ від покоління своїх батьків, вичистіть сортир у власній кімнаті.
Правило 8.
Ваша школа, може бути, і покінчила з поділом на лідерів і невдах, але життя НІ. У деяких школах не ставлять поганих оцінок і дають вам стільки спроб, скільки вам потрібно для правильної відповіді. Це не має нічого спільного з реальним життям.
Правило 9.
Життя не поділена на семестри. У вас не буде літніх канікул і знайдеться небагато роботодавців, які зацікавлені в тому, щоб ви знайшли себе. Шукайте за свій рахунок!
Правило 10.
Телебачення - це НЕ реальне життя. Насправді людям зазвичай доводиться ходити на роботу, а не сидіти за столиком у кафе.
Правило 11.
Будьте ввічливі з зубрилами  і "ботаніками". Не виключено, що незабаром ви будете працювати на одного з них.

Немає коментарів:

Дописати коментар