1 грудня 2021 р.

 5 грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтерів.

Міжнародний день волонтерів – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Волонтери – ті люди, хто безкорисно допомагає оточуючим не лише в міру власних сил, знань, талантів і ресурсів, а й часто – роблячи фантастичні речі, які об’єднують довкола себе однодумців.

Такі волонтерські рухи підняли армію у 2014-му, підтримують наших бійців зараз  – хтось, збираючи кошти і закуповуючи техніку, хтось в’яже сітки, теплі шкарпетки і пече смаколики, а хтось організовує написання душевних листів нашим хлопцям на передову.

В час пандемії коронавірусу люди стали об’єднуватися задля допомоги найвразливішим групам населення, купуючи і доставляючи продуктові набори та підвозячи медиків.

Для кожної людини з великим серцем і усвідомленням, що кожен здатен змінювати світ на краще своїми добропорядними вчинками, знайдеться заняття до душі: догляд за тваринами, допомога з влаштуванням і обслуговуванням дійств і заходів, допомога людям з інвалідністю чи будь-яка професійна консультація тим, хто її потребує.

Шановні волонтери, наснаги вам, щастя, вдячності та видимих змін на краще у вашій роботі!

Немає коментарів:

Дописати коментар