6 лютого 2020 р.


День сердець



       14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина.
День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Ми вітаємо всіх зі святом закоханих і бажаємо не тільки в цей день отримати якомога більше «валентинок» з теплими словами, а щоб і протягом усього життя вас супроводжувало, підтримувало і надихало прекрасне почуття – Любов!


   14 лютого, крім прекрасного почуття і католицького святого, вшановують ще й книги. Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати в цей день книгу – бібліотеці, другу, членам родини.
      Книжчин дім також долучається до свята та проводить акцію «Подаруй бібліотеці книгу». Будемо вдячні містянам, які зможуть подарувати гарну книжку нашій бібліотеці. Чекаємо на вас та читаймо разом.
       Дорогі наші юні користувачі, вам личить читання, вам личить кохання!


    14 лютого - День закоханих просто і закоханих в комп'ютерну техніку, робототехніку теж, адже в цей день відзначається неофіційний, але відомий в професійному світі День комп'ютерника.
       Цей день, без сумнівів, можна назвати днем кожного з нас. Адже в сучасному світі неможливо обійтися без комп'ютера, а ми проводимо возі нього не хвилини, а години.
   У День комп’ютерника ми приєднуємося до привітань на адресу всіх професіоналів комп’ютерної справи! Бажаємо вам життя без особливих збоїв, надійної роботи всіх, ввірених вашому відомству електронно-обчислювальних пристроїв! Бадьорого здоров’я і відмінного настрою!  


Немає коментарів:

Дописати коментар