19 листопада 2019 р.


Корисні мобільні додатки для активної молоді
Хочеш вивчати мови та подорожувати різними країнами, читати цікаві книги та займатися спортом. У цьому тобі можуть допомогти мобільні додатки, встановлені на телефон. Пропонуємо тобі добірку мобільних додатків, які допоможуть провести час із користю.

LinguaLeo
Одна з найбільш ефективних безкоштовних програм для вивчення англійської мови. Додаток LinguaLeo пропонує багато англомовних матеріалів, граматичні правила та різноманітні види тренувань: наприклад, аудіювання, конструктор слів, слово-переклад / переклад-слово. Конструктор є одним із найбільш цікавих завдань - потрібно зібрати переклад із окремих літер. Під час аудіювання тобі доведеться на слух сприймати слова та записувати їх без підказок. При виконанні завдань на переклад необхідно обрати відповідне значення із запропонованих. LinguaLeo працює на базі IOS i Android.

Words

Words увійшов у топ кращих додатків 2014 року. Додаток містить 330 уроків і за один урок можна вивчити 20-30 слів. У  словнику цього додатку близько 10 000 слів, також програма сама вирішує, на що звернути увагу під час навчання. Додаток можна безкоштовно завантажити на Android

Bookmate

Дуже зручний безкоштовний сервіс для читання, який працює на IOS та Android. Завантаження книг відбувається просто: через комп'ютер або через посилання, яке потрібно скинути в додаток. Налаштування в додатку дуже прості: фон, шрифт, вирівнювання, прокрутка чи перегортання сторінок. А ще за допомогою Bookmate можна знаходити друзів і ділитися враженнями про літературні твори, додавати книги до бібліотеки і редагувати тексти творів.

Blinkist

                                                 Blinkist - це сервіс, що відбирає найкоротшу інформацію з книг та подає її у стислому вигляді.
Додаток працює як із текстовими, так і з аудіофайлами документальної літератури. а також пропонує короткий зміст деяких класичних творів. Наразі багато текстів представлені англійською, але це компенсується простою мовою й логічно структурованим змістом. Додаток можна безкоштовно завантажити на Android та IOS.

MapsWithMe

                                                                    Мобільний додаток, що знадобиться у будь-якій                                                                                                     мандрівці. MapsWithMe - це офлайн-карти всіх
країн світу. Обери потрібну країну/місцевість, завантаж карту на смартфон і надалі користуйся нею без Інтернет-зв'язку. Карти деталізовані та працюють досить швидко. Ще одна зручна функція - закладки. Сюди ти можеш додавати улюблені місця чи ті, куди плануєш потрапити.

Endomondo
Один з найпопулярніших додатків для тих, хто любить займатися спортом. Програма записує кількість кроків, подолану дистанцію, спалені калорії та навіть вираховує середню швидкість. Є можливість призначати собі цілі на кожне тренування та змагатися з друзями - просто встановлюєш мету, досягаєш її та пропонуєш товаришу побити рекорд. Ще одним доповненням в Endomondo є маршрути: додаток не лише записує твій шлях, але й показує ті, що створили інші користувачі. Програма безкоштовно діє на системах Android та IOS.

Немає коментарів:

Дописати коментар